El dolor

El dolor és una senyal del sistema nerviós de que alguna cosa no rutlla molt bé. És una sensació desagradable, com una punxada, formigueig, picada, cremor o molèstia. Pot ser intermitent o constant. 

El dolor pot ajudar a diagnosticar algun problema. Per això davant un dolor agut que perdura masses dies cal demanar hora al metge per fer un bon diagnòstic.

Encara que són molts els productes pel dolor és important tenir en compte que existeixen productes per via tòpica que ens poden ajudar  en el tractament del dolor siguin cremes, pegats o esterilles de calor,  tractaments alimentaris que ens reomplen i reconstituieixen el teixit articular o bé com els complexos de vitamines del grup B. Poden ser molt beneficiosos com a coadjuvants de dolors reumàtics, en el cas dels reconstituients articulars i en els dolors que irradien algun nervi en el cas de vitamines B que a més a més ajuden a disminuir la duració del tractament amb antiinflamoris no esteroidals, proporcion major alleujament del dolor, inhibeixen la transmisió del dolor a la medul.la espinal i afavoreixen una recuperació més ràpida.

Sigui quin sigui el tractament del dolor cal fer sempre una consulta al metge o farmacèutic